WEBSITE LATEN
MAKEN?

01

Professionele website

DESIGN

Het design van uw website speelt een hele belangrijke rol in het aantrekken en vooral het behouden van bezoekers. Ook zorgt een goed ontwerp voor duidelijkheid en overzicht.

VINDBAARHEID

Een mooie website heeft geen nut als deze niet bekeken wordt. Daarom zorgt Booij Media er voor dat uw website vindbaar is op Google en andere zoekmachines.

KWALITEIT

Bij Booij Media maken we niet zomaar een website. Samen met u gaan we voor een kwalitatief hoogwaardige website die ook technisch uitstekend in elkaar zit.

02
Informatie

Onze Specialiteiten

Professioneel ontwerp

DESIGN

Een goed ontworpen website is essentieel om uw bedrijf online op te laten vallen. De eerste indruk op een potentiële klant is ontzettend belangrijk.  Ook is het ontwerp van uw website belangrijk voor het gebruikersgemak. De navigatie van uw website moet bijvoorbeeld logisch en overzichtelijk zijn om een geïrriteerde bezoeker en daarmee een slechte indruk van uw bedrijf te voorkomen.

Bij Booij Media begrijpen we dit en werken we samen met u aan website die past bij uw merk en uw doelgroep.

Vindbaarheid

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Een goede bereikbaarheid en vindbaarheid van uw website is essentieel voor het bereiken van uw doelgroep en het genereren van leads. Dit is niet alleen belangrijk voor het vergroten van uw bekendheid maar zorgt ook voor potentiële klanten. 

Booij Media zorgt ervoor dat uw website optimaal vindbaar is op Google, onder andere door middel van professionele, geoptimaliseerde web teksten en een snelle website.

Aanpak

KWALITEIT

Bij Booij Media begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en doelen te begrijpen. Onze eerste stap is altijd om u en uw bedrijf goed te leren kennen, zodat we een op maat gemaakt resultaat kunnen leveren dat aansluit bij uw specifieke behoeftes.  

Daarna gaan wij aan de slag om een website van hoge kwaliteit te leveren die responsive (ook geschikt voor mobiele apparaten), snel en veilig is. 

Klanten die u voor gingen

Klusbedrijf van Driel
Autoverhuur Curaçao
Drone-Photo
Scroll naar boven